Vintertid er rejsetid

Følgende tekst blev oversat fra svensk til dansk, da kunden ønskede at lave et indlæg på sin blog, der var målrettet samt hyldede hendes mange danske læsere.


 

Hvert år når vi rammer dette tidspunkt, hvor det begynder at blive koldt og hvor mørket for alvor begynder at banke på udenfor, så begynder jeg at drømme mig langt væk til varmere himmelstrøg. Jeg begynder ganske enkelt at drømme om alle de spændende og eksotiske steder man lige kunne rejse hen og nyde livet – og der er godt nok rigtig mange steder at vælge mellem

Jeg har tidligere været på klassiske charterferier til Tyrkiet med all inclusive, og jeg har desuden været på længere ture til eksempelvis USA og Thailand. Og jeg kan ikke fremhæve det ene frem for det andet. Det er som om, at hver ting passer til sin tid.

Men skulle jeg vælge frit på alle hylder, så er jeg mest til de længere rejser på 14 dage og opad, da det er her jeg virkelig føler, at jeg får slappet af og hvor jeg i den grad får koblet fra. Det når jeg også så nogenlunde på de kortere ferier, men alligevel ikke helt.

Hvor turen skal gå hen denne vinter, er jeg endnu ikke helt klar over, da det lige skal afstemmes med en hel del forskellige ting og da alt skal klappe i kalenderen. Men mon ikke turen kommer til at gå til et varmt og lækkert sted, hvor en fin, hvis sandstrand dammer rammen om de saglige aktiviteter. Det er i hvert fald tanken og drømmen lige nu – så må vi se, hvordan det ender.

 

SE OGSÅ DENNE CASE