Vækst i dansk tøjeksport til Tyskland

Dette indlæg skulle online på en nyhedsside for politik.

Børsen kan i dag i en række artikler berette at mens eksporten af tøj fra danske producenter til de sydeuropæiske lande er kraftigt faldende er der tilgængelig en stigning i eksporten til nærmarkederne med Tyskland i spidsen med en stigning på 9 pct. i forhold til sidste år.

En af de danske producenter der kan nyde godt at dette er den danske producent af kvakitetsbørnetøj Ticket to heaven A/S som vor venter en vækst på mellem 5 – 10 pct. på det Tyske marked i år.

LÆS OGSÅ Derfor skal du tænke på CSR

Så hvis dette forsætter vi man komme til at opleve mange flere piger og drenge syd for grænsen iført mode regntøj eller  flyverdragter fra det herlev baseret ticket to heaven A/S.

Prismæssigt ligger det smarte kvalitets børnetøj fra Ticket to Heaven lige over Hummel og Legowear og under Hilfinger og North face. Claus Stagaard juul som er Ticket to Heaven’s adm. direktør meddeler at han allerede nu ved præcis hvor stor fremgangen blive i Tyskland i 2013 i forhold til 2012 fordi orderen allerede er i hus.

Så det vil højest kunne svinge med 1-2 pct.  i begge retninger. Ticket to Heaven har været på det Tyske marked i gennem flere år nu  og deres børnetøj bliver solgt via store Tyske kæder som Karstadt og Peek & Cloppenburg, men også via deres egen webshop samt en lang række mindre børnetøjsbutikker over alt i Tyskland.