Sådan finder du de perfekte praktikanter

Dette indlæg skulle oversættes for en tysk rekrutteringsside, der skulle rykke ind på det danske marked i et forsøg på at gøre praktiksøgningen nemmere for alle unge studerende i Danmark.

Det kan være svært for mange – især mindre virksomheder – at finde hoved og hale i rekruttering. Derfor skal det nu blive nemmere for danske virksomheder at finde praktikanter hurtigt og let.

På praktikjobs.dk får du en let, billig og overskuelig platform, der kan hjælpe dig med eksponering overfor et hav af relevante ansøgere.

Hvis du før har skulle søge nye medarbejdere, så ved du nok præcis hvor besværlig hele denne proces er. Det er lidt af et helvede og hvordan sikrer man sig at få et stort reach, så alle de bedste kandidater ser netop dit opslag.

Men dette skal altså ikke længere være et problem eller bekymring for dig, da du blot kan benytte praktikjobs.dk

God for ansøgerne

Udover at være yderst brugbar for virksomhederne, så er sitet samtidig også meget brugervenligt. De har for eksempel indlæg vedrørende hvordan man skriver praktikansøgning og meget andet, der hjælper de unge studerende med at gøre deres søgen bedre og mere effektiv.

Jeg begyndte at bruge siden for 2 måneder siden, da jeg selv skulle søge praktik og her var det enormt nemt at finde ud af og komme i gang med. Det er gratis og uden at skulle oprette en bruger, så det er pretty much bare “plug and play” eller hvad man nu skal sige. Det kan klart anbefales, hvis du spørger mig i hvert fald.

 

Blandt andet Politiken har valgt at benytte Praktikjobs.dk.