Pizza eller sandwich? Her er løsningen

Nedenstående tekst skulle oversættes fra norsk til dansk. Det er en ”take away” portal der var kunden, men vi har valgt at sløre dem her.

Indlægget skulle udgives mod betaling på en kendt dansk blog for at promovere virksomhedens aktiviteter i Danmark.


For et par dage siden besluttede jeg mig for at bestille fast food og ledte derfor på nettet efter gode restauranter. I den forbindelse faldt jeg over en ny portal, som åbenbart lige er startet og derfor kørte med nogle fine rabatter og til bud, hvilket jeg jo ikke kunne sige nej til – som man siger – en krone sparet er en krone tjent, så hvorfor ikke tage det med?

Det smarte ved portalen er, at man kan indtaste sin adresse og by og derefter får man en liste over forskellige steder i nærheden, som leverer take away – og det er i prioriteret rækkefølge, så den restaurant, der ligger nærmest, bliver vist først.

Det er ufatteligt smart, da man jo så er sikker på, at man kan få maden leveret rimeligt hurtigt. Jeg kan huske flere gange, hvor jeg har bestilt pizza eller pasta på det lokale pizzeria, men hvor det alligevel har taget det meste af en time at få leveret maden.

Så er man MEGET sulten, når maden kommer.

Bestillingen på VIRKSOMHEDEN.DK fungerede helt efter bogen og det er bestemt ikke sidste gang.

 

LÆS OGSÅ DENNE CASE