Pas godt på ørerne

Vi blev kontaktet af en finsk høreapparatsproducer, der ønskede at rykke ind på det danske marked. Hertil skulle de bruge en række indlæg til deres danske site.

Denne tekst er derfor oprindeligt skrevet på finsk på deres hovedhjemmeside, men er efterfølgende oversat til dansk.


 

Der er ingen tvivl om at vores sanser er vigtige for, hvor godt vi fungerer som mennesker. Og derfor er der heller ingen tvivl om, at det er et stort handicap, hvis man pludselig mister en af disse sanser og dette kan helt klart være med til at vanskeliggøre vores hverdag og liv.

Men som dansker er vi heldigvis så privilegerede, at der er hjælpe at hente, hvis man skulle være en af dem, der får et handicap. Sådan er det også, hvis man får problemer med hørelsen.

Der findes flere forskellige typer af høretab og derfor også forskellige typer af behandlingsformer, so kan hjælpe den pågældende. En af de store succeser de senere år er, at alle der har en hørelidelse, er berettiget til et gratis høre apparat fra et af de mange hørecentre, der findes rundt om i landet.

Her bliver du hjulpet til at forstå din lidelse og desuden assisteret i, hvilken behandling der er den bedste i dit tilfælde. På den måde vil de fleste mennesker igen være i stand til at leve et nogenlunde liv, på trods af, at de har en hørelidelse.

Hvis du vil vide mere om, hvordan det foregår og hvilke type behandlinger der er for personer med en hørelidelse, så kan du eventuelt læse nærmere på hørecentrenes hjemmesider.

 

LÆS OGSÅ DENNE CASE