Om os

Translate er ikke bare et almindeligt full-service oversættelses- og lokaliseringsbureau. Der tilbydes ikke kun oversættelser af højeste kvalitet, men også at give kunderne de nødvendige redskaber til at nå de globale mål for deres virksomhed.

Translate blev lanceret i 2009 og har siden da givet kunderne fuldt ud lokaliserede oversættelsesløsninger, og Translate har været banebrydende inden for oversættelser af hjemmesider.

Klientellisten spænder fra koncerner, mindre virksomheder samt nystartede virksomheder helt over til andre oversættelsesbureauer. Dette giver en unik indsigt i forskellige domæner og markeder, så Translate kan tilbyde ekspertoversættelser til kunder inden for næsten alle områder.

 

Global rækkevidde – Lokal tilstedeværelse

Translate har medarbejdere over hele verden. Takket være det dynamiske digitalt baserede system kan der tilbydes en virkelig lokaliseret oversættelse og i tilgift fordelen ved dens hurtige behandlingsproces og kvalificerede interne team.

 

Oversættelser til næsten alle sprog

Takket være det voksende globale team af oversættere, er der meget få sprog, der ikke kan tilbydes. Translate leverer oversættelser af høj kvalitet til kunder på sprog fra finsk og polsk til russisk og mandarin. Det er kun dig, der sætter grænserne.

 

Vi støtter miljøet - Læs mere om det herunder

Miljøvenligpakning