Sådan bliver du en bedre iGaming-spiller

Nyt Apple TV med iOS 9 i september

Dette indlæg skulle oversættes for en nyhedsside for techinteresserede. Oprindeligt var teksten tysk.

Skal man tro rygterne, skulle Apple angiveligt lancere nye iPhones i september måned, men det lader til at der også bliver lanceret flere enheder, end blot nye iPhones fra Apple. Ifølge en rapport fra hjemmesiden 9to5mac, skulle et nyt Apple TV nemlig også være på vej fra Apple, angiveligt med iOS 9 og understøttelse for Siri.

Derudover skulle den nye generation af Apple TV også komme med en ny fjernbetjening, en App Store, mere lagerplads og en SDK, så udviklere kan lave apps til Apple TV.

Det var tidligere forventet, at et nyt Apple TV ellers skulle blive lanceret ved dette års WWDC-event, men ifølge 9to5mac skete dette ikke grundet at Apple var bekymrede for at en lancering kunne tage på deres ressourcer til iOS 9.

Derfor valgte Apple angiveligt at udskyde lanceringen til september, så deres ingeniører kunne klargøre softwaren bedst muligt.

LÆS OGSÅ Apple giver måske forældre penge tilbage

Det forlyder ligeledes, at det nye Apple TV skulle komme i et forbedret og tyndere design, end det nuværende fem år gamle design. Apple TV skulle også have understøttelse for touch og den nye, større fjernbetjening vil benytte både infrarød og Bluetooth og vil angiveligt også have en lyd-teknologi indbygget i fjernbetjeningen, der menes at være en mikrofon, som kan bruges til Siri.

LÆS OGSÅ Apple Watch information

Derudover vil det nye Apple TV desuden angiveligt komme med forbedret hardware, herunder en hurtigere processor, mere lagerplads og en forbedret brugerflade.