få-gjort-rent

Her får du privat rengøring fra kun 150 kr. i timen

Denne tekst skulle oversættes fra engelsk til dansk.

Teksten skulle omhandle rengøring fra Hilfr, der var kunden.

Sponsoreret af Hilfr.dk

Hvis du også er blevet træt af at bruge tid på rengøring og oprydning derhjemme og hellere vil bruge din tid på sjovere ting, så prøv at tage et smut forbi Hilfr.dk J

Hilfr er en ny online platform for privat rengøring som effektivt og nemt forbinder folk der har lyst til at bestille privat rengøring med rengøringshjælpere. På Hilfr.dk står over 300 rengøringshjælpere klar til at hjælpe med rengøring og oprydning i Storkøbenhavn, Aalborg, Odense og Aarhus.

Med Hilfr er det blevet gjort meget nemmere og mere fleksibelt at booke privat rengøring, hvilket er hjulpet godt på vej af en intuitiv og nem platform som på under ganske få minutter kan sætte dig i kontakt med en Hilfr (rengøringshjælper) i dit område.

SE OGSÅ Pizza eller sandwich? Her er løsningen

Hvordan booker jeg privat rengøring gennem Hilfr?

Med Hilf bliver du sparret for alt besværet med at kontakte et traditionelt rengøringsfirma, få upersonlig service og sidde i telefonkø kun for at høre at du kan få rengøring om et par uger. Alt du skal gøre med Hilfr er at oprette en gratis bruger på under 1 minut og så kan du ellers vælge lige præcis den dato, tidspunkt og antal af timer for rengøringen og så kan du se alle de Hilfrs der står klar til at hjælpe med rengøring og oprydning.

Hilfr har gjort det nemt for dig at finde lige præcis den Hilfr der passer til dine behov og ønsker, da du kan vælge dem baseret på tidligere kunders anmeldelser og ratings samt profilbillede og profil tekst.

Hilfr har også et support-team der altid sidder klar til at hjælpe dig med oprettelse, spørgsmål og andre henvendelser. Her kan du også få hjælp til at booke privat rengøring da de altid kan finde en Hilfr til dig.

Så stedet for at bekymre dig om rengøringen og oprydningen der venter derhjemme så gå ind på Hilfr.dk og book din Hilfr allerede til i morgen. Så kan du bruge din tid på andre sjovere ting og samtidig nyde udsigten til et rent hjem.

Du kan læse endnu mere om projektet her.