Her er 2017s bedste powerbanks

For nogle måneder siden blev vi kontaktet af en webshop, der sælger powerbanks til det danske marked. Hertil skulle de bruge en række indlæg på deres side om powerbanks og diverse forskellige produkter, som de sælger.

Teksten herunder skulle oversættes fra svensk til dansk – du kan læse resultatet herunder.

Her er 2017s bedste powerbanks

Anker powerbanks

Brandet ‘Anker’ blev grundlagt tilbage i 2009 af et par venner, der arbejdede sammen hos Google. Her nogle år efter er de markedsledende og producerer nogle af de bedste powerbanks på markedet – hvis du spørger os.

Derfor kan vi virkelig anbefale Anker powerbanks, hvis du er på udkig efter de smarte opladere.

Du kan finde nogle af dem lige her.

Herunder har vi listet specifikke Anker banks, som vi anbefaler til dig.

LÆS OGSÅ 3 musts til et seriøst kontor

Anker PowerCore+ 10.050 mAh

Denne powerbank har Quick Charge input og output, der kan oplade powerbanken lynhurtig. Mange søger powerbanks, der kan lade hurtigt op, og det får du med denne.

Spar tid og få en bank der er hurtig og effektiv – det vil du takke dig selv for.

De 10.050 mAh kan oplade de fleste smartphones helt op til 4 gange fra 0-100%, hvilket er helt perfekt for de fleste, der skal på festival og have opladet sin mobil.

Se en video af banken herunder:

Lyder denne bank, som noget for dig, så kan du finde den lige her.

Anker SoundCore Sport

Her til sidst har vi lidt af en joker på listen. For denne powerbank er lidt utraditionel. Det er nemlig samtidig en højtaler. Men du kan altså også få hele 4400 mAh batteri med i købet.

En lækker lille feature for alle festivalsgængere derude. Find den lige her.

LÆS OGSÅ Danmarks første kampsportsefterskole

Dette var vores bud på nogle af de fedeste og sejeste powerbanks her i 2017. Er du enig i vores liste, eller savner du noget?

Kommenter herunder og vær med i lodtrækningen om en powerbank. Du kan læse mere om betingelserne på vores underside “Konkurrence”.