Gode råd til at spare på tandlægeregningen

Denne tekst skulle oversættes fra spansk til dansk.

Står du i en situation, hvor tænderne trænger til det årlige tjek hos tandlægen, men det kniber med pengepungen? Så læs bare med her. Denne artikel har samlet de bedste råd til dig, der gerne vil spare en masse penge på dine fremtidige tandlægeregninger.

Et tandlægebesøg mindst én gang om året er vigtigt, og derfor bør du ikke undgå besøget for at spare penge. Selvom det er dyrt at gå til tandlægen, så er det vigtigt for alle og enhver. Det er afgørende for, at du undgår alvorlige tand- og mundsygdomme. Hvis du ligesom mange andre danskere har brug for flere penge for dit årlige tandlægetjek, så kan du høre om gode lånemuligheder hos Lendon.

 

Tag til tandlægen i udlandet

Mange af os ved, at det er dyrt at få lavet tænder i Danmark. Eksempelvis koster en enkelt implantat ca. 20.000 kr. herhjemme. Men sådan er det slet ikke i udlandet.

I mange lande kan du spare flere tusinde kroner. Hvis du skal få behandlet dine tænder for småting, så kan det måske ikke betale sig at rejse til udlandet. Overvej derfor, om det er rejsen til udlandet værd.

 

Hvor kan jeg rejse hen og spare?

Det er op til dig, om du vil rejse langt væk, og hvor mange penge du er villig til at bruge på rejsen. Hvis det handler om større behandlinger, så kan det helt klart betale sig. Nedenfor ser du en liste af lande, hvor du kan spare store procentdele af prisen.

  • Grækenland
  • Polen
  • Spanien
  • Tyrkiet
  • Sverige
  • Tyskland
  • Ungarn

 

Besøg en tandlægeskole

Vidste du, at du kan tage til én af de to danske tandlægeskoler for at få behandlet dine tænder? Her betaler du kun for materialer, mens behandlinger er gratis.

Du kan derfor regne med at spare ca. 50% på regningen. Det kræver dog, at eleverne rent faktisk er kvalificerede nok til din behandling, så store behandlinger er ikke garanteret.

 

Sammenlign priser hos flere tandlæger

Sammenlign priser hos forskellige tandlæger. Det kan du bl.a. gøre ved at ringe ind og spørge eller finde det på nettet. En dyr tandlæge er ikke lig med en god tandlæge, ligesom at en billig tandlæge ikke er lig med en dårlig tandlæge. Prisen kan være tredoblet for samme behandling, fordi en bestemt tandlæge eksempelvis betaler mere i husleje.

 

Få studierabat og snak med din tandlæge

Som studerende kan du få studierabat hos mange tandlæger. Du skal blot have dit studiekort klar. Derudover er der andre tandlæger som er villige til at give dig mindre rabatter over en samtale. Det kan eksempelvis være mængderabatter eller noget andet.

Du kan også finde gode muligheder for lån til tandlæge hos Lendon, så du ikke behøver at gå på kompromis med antal besøg eller behandlinger, der er nødvendige for dig.