Mangler du hjælp til oversættelser?

Find bloggere hurtigt og nemt

Følgende indlæg blev oversat for en blogger, der skulle skrive på dansk frem for på engelsk.

Indlægget blev udarbejdet for Find Bloggere, der forbinder bloggere og virksomheder.

Drømmen om en Iphone har længe været der, og jeg har kigget langt efter alle der har en. Og jeg tror at jeg har fået den demonstreret i forskellige forretninger. Endelig fik jeg sparet sammen og fandt en jeg havde råd til i den blå avis. Det er en super lækker iphone 4s i hvid. Og nu er det helt sikkert at jeg skal have shoppet igennem i tilbehør iphone 4s, jeg har fundet den fedeste webshop, hvor jeg kan få alt tilbehør iphone 4s, iphone 3 tilbehør og tilbehør til iphone 4 de forhandler også billige smykker, så alt i alt en rigtig lækker shop hvor jeg helt sikkert godt kan lægge en uges lommepenge uden at blinke.

Jeg har fundet et super lækkert cover til min telefon og noget beskyttelsesfilm til min skærm. Da jeg så kiggede lidt rundt i shoppen fandt jeg også et par flotte øreringe sølv, nogle super flotte hoops, som jeg længe har ønsket mig, jeg foretrækker øreringe sølv frem for øreringe i uægte materialer, da jeg en gang har fået allergi.

Derfor køber jeg kun smykker, hvis jeg ved at de er lavet af kirugisk stål eller guld eller sølv. I firserne gik jeg også med smykker i plastik, men det er ligesom passe, men der går nok ikke mange år før at det bliver in igen.

Jeg tror at jeg vil købe billige smykker på denne side som de sølvøreringe, jeg har købt til mig selv til mine veninder jeg har tre der har fødselsdag her i foråret, og jeg elsker at finde lækre ting til dem som ligner at de koster en formue, som dog stadig har været til at betale for mig.

Jeg har dog overvejet om jeg skulle købe noget iphone 3 tilbehør til Beate, da hun sværger at hun ikke vil have en ny telefon. Om hun så blev til budt en gratis, de fleste vil nok sige at det ikke passer, men jeg ved lige hvad hun mener, for jeg hader selv at skifte telefon og gør det kun når det er nødvendigt.

Jeg har smadret et par telefoner, og så er det jo et nødvendigt onde at skifte den, min sidste telefon blev holdt sammen af gaffa. Derfor købte jeg en Iphone 4 med  tilbehør til iphone 4. Og selv om jeg har ønsket mig den længe, er det en omvæltning at skulle til at bruge en ny telefon og jeg kan virkelig godt savne min gamle nokia, hvor jeg bare trykkede på knapperne når jeg sendte sms ér.

I dag bruger man jo et helt tastatur, og så er der iøvrigt et utal af funktioner min telefom kan som jeg slet ikke har styr på .