Lån penge og få mere ud af dem

Få mere ud af dine penge

Denne tekst skulle oversættes fra spansk til dansk.

Dette skulle gøres for den danske side for Santander Consumer Bank, hvor kunder kan låne penge til diverse ting i livet. Læs resultatet af oversættelsen herunder.

Du kender det sikkert alt for godt. Du føler, at du får for lidt ud af dine penge. At de bare står på din bankkonto, og stiger enormt langsomt i vækst.

Hvis du fik mange penge tilbage i skat i marts og ikke ønsker, at de skal ind og trille tommelfinger på din bankkonto, så kan du investere dem. Så arbejder pengene nemlig for dig i langt højere grad. Både store og små investeringsbeløb kan blive til en del mere over de næste par måneder.

Ønsker du, at lære hvordan du skal investere dine penge? Så se med herunder.

1. Hvor meget skal jeg investere?

Et godt råd du skal tage til efterretning og som er relevant i mange sammenhænge er: Du skal ikke indskyde mere, end du kan tåle at tabe. Husk det nu!

Derfor anbefaler vi, at du begynder med nogle af de penge, som du fik tilbage i skat for nogle måneder siden. På denne måde mærker du suset ved investering, og bliver du grebet af aktiesuset og dets mange fordele, kan du investere flere penge på et senere tidspunkt.

Husk: Alle begynder et sted, så der er ingen grund til, at kaste dig ud i enorme investeringer fra start.

2. Fastsæt dine forventninger på forhånd

Vi har alle drømmen om, at vores investeringer i aktier kaster en hel masse penge af sig. Vi drømmer måske endda om, at lige netop VORES aktieinvestering gør os til millionær. Det sker for de færreste.

Husk, at være realistisk. Hvis du f.eks. investerer 10.000 kroner, så sæt et realistisk mål om, at de skal stige med 2.500 kroner på et år. For eksempel.

På denne måde, bliver du ikke skuffet og det er trods alt en del flere penge end renterne på din bankkonto ville kaste af sig.

Vi anbefaler ligeledes, at du beslutter en salgskurs og sælger dine aktier, når denne kurs rammes. Husk at være tro mod dig selv i begyndelsen og sælg, selvom andre siger du ikke skal.

Du har nået dit mål og kan være stolt og tilfreds med det. På et senere tidspunkt kan du så begynde at gamble mere.

Husk, din aktie kan ligeså godt falde hurtigt i værdi hvert øjeblik. Gør den det, er det op til dig om du bør sælge din investering og se på andre aktier, eller om du tror den stiger i værdi igen.

Aktiekursen ændrer sig som vejret. Den ene dag kan aktie A stige hel vildt i værdi – skabe glæde og solskin, mens den dagen efter kan falde enormt i værdi og skabe skuffelse og regnvejr.

Husk derfor, at følge med i nyhederne, så du får bedre mulighed for at foretage den rigtige investering, så du er med på opstigningen og de mange penge.

Hvis din fritid er minimal, og du ikke har mulighed for at sætte dig ind i aktieverdenen helt, kan det være smart at søge råd hos din bank.

De har mulighed for at hjælpe dig og din investering, så I sammen kan skabe vækst og penge.

Er du vild med investering og ikke kan få nok, kan du også ansøge om et forbrugslån hos Santander Consumer Bank. Så har du råd til både vilde investeringer og en hverdag udover det sædvanlige.