Din hest kan også få brug for massage

Denne tekst blev oversat fra norsk til dansk. Kunden var en hesteforhandler, der skulle indtage det danske marked. Her skulle der særlig ligges vægt på flere forskellige ting alle vedrørende fordelene for hesten. Kunden sikrede nemlig, at heste og andre dyr kunne undgå skader. Det er dyrt at have en hest og købe sådan en, og derfor er det også ekstra vigtigt at passe godt på dem, når man nu har dem i sit liv.

Hos Hesthviskerne AS ved vi, at dine dyr og kæledyr, uanset om det er en væddeløbshest, hyggepony, jagthund, skødehund, racekat eller en gårdkat, betyder meget for dig. Dyrene arbejder for os, uanset deres titel. Sådan er det simpelthen bare. En god måde som du kan forebygge problemer og eventuelt skader, er ved at købe en skridtmaskine til din hest. Det er i hvert fald en god start.

Men dine dyr kan også få hold i nakken, ondt i lænden eller dårlige knæ. Hestemassage og hundemassage begynder at være mere og mere anerkendt for dyreelskere. Hos Hestehviskerne udfører vi kranio sakral terapi og massage på dyr. Dette hjælper dem til at få det bedre hurtigere, hvilket naturligvis er ønsket fra din side.

SE OGSÅ hvordan du kan finde hjælp til finansiering af hest.

Behandling af dine dyr sker hos jer, og udføres pt. af vores eksternt tilknyttede dyrebehandler, Marie Jensen.

Marie er uddannet hestemassør og kranio-sakral terapeut til dyr. Hun kan behandle både store og små dyr. Det er klart, at vi har mest ekspertise inden for heste og massage af disse.

Behandling af dyr koster pt. 350 kr. pr. besøg (introduktionspris), hvis du slår til inden det nye år.

Hvis vi skal køre mere end 20 km, tillægges et gebyr på 2,13 kr. pr. km. (Marie kører fra Kolding).

Skriv til os i dag og få et godt tilbud på en behandling til din hest.