Danmarks første kampsportsefterskole

Vi blev kontaktet af en svensk kampsportsefterskole, der skulle skabe nye muligheder i Danmark i samarbejde med danske myndigheder. Hertil skulle vi assistere med at oversætte nogle tekster, som den svenske tekstforfatter havde produceret.


Går du til karate, taekwondo eller judo? Vil du gerne kombinere denne hobby med din skolegang, samt et forrygende fællesskab og venskaber for livet? Hvis ja, er der ingen tvivl om at du skal overveje X Efterskole, hvor du får mulighed for netop dette. Som man allerede kender det fra fodbold, håndbold og gymnastik har X Efterskole nemlig introduceret en kampsportslinje, hvor du kan kombinere din hobby med skolegang.

Dette er Danmarks første og hidtil eneste af slagsen, hvorfor alle kampsportsinteresserede burde tage det med i overvejelserne. Det kan være svært at træffe en beslutning om hvorvidt man skal hoppe direkte fra folkeskolen til en gymnasial uddannelse eller ej, samtidig med at selve valget af uddannelse kan være svært, hvorfor et efterskoleophold ofte er den helt rigtige løsning. Er du stadig i tvivl om, hvorvidt efterskole er noget for dig, kan du følge dette link og læse mere her.

Bliv en af de første elever på Danmarks kampsportsefterskole

Eftersom kampsportslinjen blev lanceret i august 2012, kan du blive en af landets første til at prøve kræfter med den. På trods af den nylige lancering, har efterskolen allerede optimeret og planlagt linjen til perfektion, hvilket primært skyldes vores tætte samarbejde med partnere i form af karateklubben Y og idrætshøjskolen Z. Vi har hentet værdifulde erfaringer fra disse to, hvilket gør at undervisningen og faciliteterne allerede er helt i top.

LÆS OGSÅ 3 musts til et seriøst kontor

Samarbejdet med karateklubben Y, samt vores jævnligt besøgende gæstelære Sensei Olsen, giver oven i købet dig muligheden for 2. og 3. gradueringer. Dette skyldes at Sensei Olsen tidligere har bestået graduering 5. Dan og dermed har de rette kvalifikationer. Derfor kan du med garanti være sikker på at niveauet er både udfordrende og lærerigt, hvilket jo er hele formålet bag kampsportslinjen.

Kombiner din hobby med boglige fag

På Danmarks første og hidtil eneste kampsportsefterskole, får du altså en unik mulighed for at kombinere din hobby med almindelig 10. klasses skolegang. Dette betyder at du også vil blive præsenteret for boglige fag såsom dansk, engelsk og matematik. Selve kampsportsundervisning vil der dog også være masser af, eftersom Undervisningsministeriets seneste bekendtgørelse garanterer dig minimum 3 x 60 minutters undervisning om ugen.

Dette kan variere meget fra uge til uge, men som hovedregel vil det ligge i dette lejde og i hvert fald ikke under. Efterskolen er en af Danmarks absolut bedste kampsports efterskoler – en titel, du kan læse mere om her.

Har du som forælder eller kommende elev spørgsmål angående kampsportslinjen, det generelle liv på efterskolen eller noget helt tredje, kan du altid kontakte os enten pr. telefon eller e-mail.

 

LÆS OGSÅ DENNE CASE