Prøv den nye 888 Casino App

Apple Watch information

Dette er en tekst til en dansk webshops blog, der skulle oversættes fra hollandsk. En del af opgaven var her at tilføje danske referencer såsom ”Radioavisen” i stedet for den oprindeligt angivet hollandske kilde. Læs med herunder og se hvordan resultatet blev.


Da jeg sent i går aftes hørte Radioavisen, fik jeg næsten aftenkaffen galt i halsen da jeg hørte dem nævne at Apple vil til at udgive et ur, et såkaldet iWatch. Til de som ikke følger Apple til dagligt på de store internationale communities, vil det nok overraske dem at der konstant er forsøg på at skabe rygter omkring nye produkter, og derfor undrede det mig at et produkt som et armbåndsur er nået helt frem til nationale medier i Danmark.

Historien bunder sig i et blogindlæg hos avisen The New York Times hvor de nævner at Apple eksperimentere med en armbåndslignende enhed, som eftersigende skulle være lavet af bøjet glas, og være interaktivt ligesom man kender fra iPhone, iPod Touch og de nyeste iPod Nano.

Tidligere har Apples leverandør af glas til netop iPhone, iPad og iPod meddelt, at de har løst koden til hvordan de kan lave kurvet glas, uden at det brækker eller knækker, og derudover har to personer udtalt sig, at Apple er ved at eksperimentere med en netop armbåndslignende enhed.

Hvis ovenstående ikke er nok beviser, så har man på det seneste set Apple CEO, Tim Cook, gå rundt med et intelligent armbånd fra Nike, FuelBand, som måler ens aktivitetsniveau henover dagen, og kan aflæses med en iPhone app, og der spekuleres nu i, om det rent faktisk er et dække over et armbånd som Apple selv vil udvikle. Det som er mere spændende end at de udvikler på et ur, er selvfølgelig hvad sådan et ur skal kunne, og jeg har listet en række bud:

  • Afspille musik ligesom iPod Nano
  • Måle ens aktivitetsniveau
  • Indbygget Siri
  • Vise vej med Apple Maps
  • Fortælle hvad klokken er (Det er trods alt et ur)
  • Forbinde til Apples egen Find my friends
  • Forbinde til ens egen iPhone, og fungere som fjernbetjening dertil med mulighed for at besvare opkald, skifte sang, læse SMS, e-mail o.lign..

Så vil jeg gerne understrege at ovenstående er mine egne gæt på hvad et sådan ur fra Apple muligvis vil kunne, hvis de i givet fald har tænkt sig at producere et.

Ikke i den nære fremtid

Personligt tror jeg ikke selv på, at Apple i den nære fremtid vil masseproducere og sælge intelligente armbånd. Jovist kan det lyde sandsynligt, at Apple tester sådanne enheder, og at det er sluppet ud at de findes, og at Apple selv står bag produktet og har udviklet og arbejdet på det længe, men en virksomhed som Apple står selv til ansvar for at se hvor meget de kan udvikle, og hvor godt det som de udvikler kan blive.

Det kaldes at afprøve teknologiske grænser, og er bestemt ikke ensbetydende med at produkter bliver udgivet. Ansatte hos Apple har fået klar besked om, at de ikke må sige det mindste om ikke-offentliggjorte produkter, og det er kun de færreste i virksomheden, som får at vide hvilke nye produkter som skal udvikles i nærmeste fremtid.

Flere eksperter har sagt at wearable gadgets, altså intelligent udstyr som man kan tage på (f.eks. tøj), meget snart vil blive populært på lige fod med smartphones. Den påstand vil jeg til gengæld gerne være med på, og det er allerede kendt at Google udvikler en intelligent brille, og føromtalte Nike FuelBand er også et eksempel på at måleenheder man tager på, godt kan være moderigtige.

Dermed kan jeg forestille mig at Apple på et tidspunkt udvikler gadgets som man kan tage på, men jeg tror ikke det bliver i den nære fremtid. Det næste skridt Apple vil tage, når der kommer til produktudvikling, er jeg overbevist om er et fjernsyn.