Anmeldelse af Google Chrome Webshop

Anmeldelse af Google Chrome Webshop

Google Chrome er Googles nyeste browser. Google Chrome er en browser, som kombinerer stilrent design med avanceret teknologi. Google Chrome loader internetsider hurtigere end alle sine konkurrenter, og er generelt hurtigere, nemmere og sikrere end de traditionelle browsere. Download Google Chrome og find selv ud af, hvor nemt og overskuelig browseren er at bruge.

Basale funktioner ved Google Chrome generelt

De mest basale funktioner ved Google Chrome er:

 • Smart adresselinje – Du kan indtaste alt i adresselinjen – lige fra søgeord til URL-adresser. På den måde skal du ikke først indtaste din foretrukne søgemaskine i adresselinjen, for så at søge efter det du nu vil søge på. Det hele samles i adresselinjen – det bliver ikke meget nemmere.

 

 • Faneblade – Hvor du på andre browsere skal åbne flere browser-vinduer, kan du med Google Chrome nøjes med at åbne nye faneblade. På den måde er det meget nemmere at navigere rundt mellem de forskellige sider du er inde på, og det er meget nemt at danne sig et overblik.

 

 • Sikker browsing – Hver gang du er ved at klikke dig ind på en usikkert website, vil Google Chrome komme med en advarsel. På den måde kan du undgå diverse cyberangreb, da du ikke kommer til at klikke dig ind på websites med ondsindede hensigter.

 

 • Privat søgehistorik – Google Chrome har også en særlig funktion tilknyttet kaldet Incognito Mode som gør, at de websites du besøger, ikke fremtræder i din søgehistorik. På den måde kan du surfe helt privat.

LÆS OGSÅ Rabatkode til Saxo – her er besparelsen

Tips og tricks til brug af Google Chrome Webshop

Google Chrome Webshop er smart, men er du helt sikker på, hvordan man lige benytter de forskellige funktioner der er? Læs med nedenfor og bliv klogere.

Sådan gennemser du Google Chrome Webshop

 • Øverst til venstre på siden kan du søge efter en bestemt term.
 • Hvis du vil indsnævre din søgning, kan du klikke på de kategorilinks der er til venstre på siden.
 • Hvis du vil afgrænse din søgning yderligere, kan du anvende de filtre der er. Det kunne for eksempel være efter varetype, funktioner eller bedømmelser.

Sådan finder du oplysninger om en vare

 • Hvis du vil se hvor mange stjerner en bestemt vare har fået, skal du blot holde markøren henover den.
 • Hvis du vil se prisen på en bestemt vare, skal du også blot holde markøren henover den.
 • Hvis du vil se flere oplysninger om varen, for eksempel beskrivelse af varen eller andre relaterede varer, så skal du klikke på varen.
 • Du kan også læse anmeldelser om en bestemt vare. Hvis du vil læse disse, skal du klikke på fanen ’Anmeldelser’.

Alt i alt om Google Chrome Webshop

Google Chrome Webshop er et rigtig godt værktøj. Det fungerer især rigtig godt, hvis du er stor tilhænger af at læse forbrugeranmeldelser inden du køber et produkt. Der er nemlig over tusindvis af anmeldelser, skrevet af forbrugere over hele verden.

Det er også meget nemt og overskueligt at benytte sig af Google Chrome Webshop, og det er generelt også en meget brugervenlig platform.