Anmeldelse af Google Chrome Webshop

3 musts til et seriøst kontor

Dette indlæg vedrørende kontorer skulle oversættes fra engelsk til dansk. Se hvordan resultatet blev lige her.

 Lokalebasen.dk

Hvad skal et moderne kontor i 2017 BARE have? Det vil vi forsøge at finde et svar på i dagens indlæg. For der er nemlig nogle ting, som alle bør have, ellers er de simpelthen ikke seriøse nok omkring deres forretning. Læs med herunder og bliv klogere.

 

1. Lynhurtigt WiFi

Tvinger du dine ansatte til at døje med langsomt internet? Så er det nok en af grundene til, at de hurtigt søger væk igen. Det er nemlig de færreste, der kan holde ud at arbejde i længere tid med et elendigt internet. Og det er meget forståeligt.

Så gør dig selv og dine medarbejdere en tjeneste og køb et hurtigere internet. NU.

 

LÆS OGSÅ Vurdering af proces og kvalitet af håndlavet fotobog

 

2. Whiteboard

Ønsker du mere kreativitet og udfoldelse blandt dine medarbejdere? Jamen så kan det være en god idé at anskaffe dig et whiteboard.

Fordelen ved dette er nemlig, at dine ansatte alle kan stå omkring det og brainstorme idéer, der kan gøre livet for enten jer selv eller jeres kunder lettere. Og hvem ønsker ikke det?

Det er desuden blevet bevist, at folk generelt tænker bedre og mere kreativt, når de kan gå lidt rundt, samtidig med at de kan visualisere forskellige elementer – for eksempel på et whiteboard.

 

LÆS OGSÅ Sådan fastholder du træningsmotivationen

 

3. Sundt indeklima

Endnu en ekstremt vigtig ting er, at du sørger for at skabe et sundt indeklima for dine medarbejdere. Hvis der føles indelukket eller er dårlig akustik, så er det noget, der kan ødelægge effektiviteten og koste dig mange penge i sidste ende.

Derfor er det en rigtig god idé at investere i indeklimaet og sørge for, at dine kollegaer er tilpas. Hertil kan du også sørge for, at der er lidt frugt, da det kan hjælpe til at tænke hurtigere og holde folk sunde.